Wszystkie kategorie

Inteligentna moc: Zintegrowane rozwiązanie energii słonecznej od Rika Solar

Czas: 2022-04-29 Odsłon: 55

Inteligentna moc: Zintegrowane rozwiązanie energii słonecznej od Rika Solar

Rika Solar jest profesjonalny producent baterii litowych i dostawca rozwiązań dla systemu energii słonecznej w Chinach, przeznaczony do zapewnićding bezpieczne, niezawodne i opłacalne produkty w systemach energii słonecznej dla klientów na całym świecie. Biznes obejmuje w energia elektryczna domowa, magazynowanie energii słonecznej w pojazdach i inny system fotowoltaiczny.

Rika Solar"s głównie produkty zawierać: litubtrzepotaćtak, sinwerter okularowySSolarpanele i uzupełnij solarzestawy zasilające. Po latach rozwoju, Rika posiada dość dojrzałą technologię baterii litowych do magazynowania energii słonecznej i jest zintegrowana pionowo z systemem energii słonecznej. Do końca 2021 r. ponad 1.5 GWh produktów trafiło do ponad 100,000 XNUMX użytkowników, głównie w Europie, Stanach Zjednoczonych i Azji Południowo-Wschodniej. Dzięki wysokowydajnym produktom i profesjonalnej obsłudze Rika Solar jest powszechnie chwalona wśród użytkowników.

Rika Solar stara się zostać wiodącą firmą IoT, która najlepiej rozumie użytkowników i ma nadzieję, że coraz więcej osób wybierze Rika Solar ze względu na czystszy świat.

Aby rozwiązać problem zużycia energii, Rika Solar is mądry wybór.

Rozłóż
ONLINE